De meest originele streetwear in Rotterdam

Bij Maxttus ontwerpen we originele streetwear in Rotterdam, met elke maand nieuwe items. We staan bekend om onze grote collectie kleding met quotes en teksten, die best een beetje mogen shockeren. Waarom om de zaken heendraaien als u ook gewoon eerlijk kunt zijn? Althans, dat is onze mening. Onze items worden veel gedragen door (jonge) mensen die weten wat ze willen, en zich daar door niks en niemand vanaf laten praten. Mensen met een duidelijk doel voor ogen, die zich niks aantrekken van wat anderen van ze vinden.

Onze collectie streetwear in Rotterdam is perfect voor hen die hun mening niet onder stoelen of banken steken, en wel houden van een statement-look. In onze webshop shopt u bijvoorbeeld een t shirt met tekst, maar we kunnen ook een unisex hoodie voor u bedrukken, desgewenst met een quote of print naar keuze. Naast onze vaste collectie bedrukken we namelijk ook allerlei items op maat, met een print naar keuze.

We kennen niemand die het fijn vindt om een mondkapje te dragen,

en dus kun je maar beter kiezen voor een exemplaar dat er tenminste vet uitziet. Daarom hebben wij onze collectie streetwear in Rotterdam uitgebreid met mondkapjes met allerlei quotes, die perfect matchen met onze shirts en hoodies. Daarmee kunt u ondanks dat uw mond, neus en kin afgedekt zijn toch een punt maken, net zoals u dat met de rest van onze kleding doet.

Streetwear Rotterdam |

Streetwear in Rotterdam met eigen tekst

Doordat we elke maand nieuwe designs aan onze webshop toevoegen kunt u continu afwisselen met andere graphic designs en quotes. We kunnen het ons echter voorstellen dat u liever zelf een tekst aanlevert waarmee u rond wilt lopen. Een quote die veel voor u betekent bijvoorbeeld, of een grafische afbeelding die u zelf heeft ontworpen. In eigen beheer bedrukken we het item naar keuze met uw design, en sturen het vervolgens naar u op. Ondanks dit maatwerk heeft u onze streetwear in Rotterdam met eigen print al binnen een week in huis, of het nu om een shirt, unisex hoodie of mondkapje gaat, we leveren super snel!

We hebben al heel wat items bedrukt als cadeau voor een geliefde, bijvoorbeeld met iemands naam erin verwerkt. De unisex hoodies zijn bovendien perfect voor koppels, en kunnen met een bedrukking naar keuze helemaal worden gepersonaliseerd. Super leuk om samen op de bank in te chillen, maar minstens net zo tof als jullie er samen op uitgaan. Met onze collectie streetwear kleding vallen jullie zeker op, en maken jullie precies dat statement dat bij jullie past. Welke quote mogen we voor jullie op een shirt of hoodie drukken?