Een T shirt met tekst op maat

Bent u op zoek naar een tof T shirt met tekst waarbij u zelf de tekst kunt aanleveren? Bij Maxttus bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben elke maand een nieuwe collectie shirts met teksten, maar u kunt ook zelf bepalen wat we op het shirt drukken. Alle maatwerk T shirts met tekst leveren wij al binnen een week. U hoeft dus niet lang te wachten op uw unieke shirt. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de truien en mondkapjes. Als u een vette quote op een shirt wilt laten drukken dan maakt u deze outfit helemaal af met een matching mondkapje. Niemand is fan van het dragen ervan, maar zolang het in openbare ruimtes verplicht is steelt u in ieder geval de show met een exemplaar van Maxttus!

Bij maxttus staan we voor goede kwaliteit kleding, die jaren meegaat.

De combinatie aan materialen die gebruikt wordt voor onze collectie streetwear in Rotterdam resulteert in zachte stoffen die heel comfortabel te dragen zijn. Dit geldt zowel voor onze unisex hoodie als voor zo’n T shirt met tekst. En doordat u zowel kunt kiezen voor een kledingstuk uit onze vaste collectie als zelf een tekst kunt aanleveren, heeft u altijd een origineel kledingstuk in handen.

Zelf even geen inspiratie voor een toffe quote? Kijk dan bij onze collectie kant en klare shirts en hoodies. Bij Maxttus zijn we niet op ons mondje gevallen, en houden we er wel van als een tekst een beetje shockeert. Heeft u een uitgesproken mening en bent u niet bang deze middels uw kleding te uiten? Dan is jouw garderobe niet compleet zonder een Maxttus t shirt met tekst, en het liefst meerdere exemplaren voor diverse gelegenheden.

T shirt met tekst

Streetwear kleding met een boodschap

We zijn niet het eerste kledingmerk waarbij je een hoodie, mondkapje of t shirt met tekst kunt bestellen, maar wel een van de weinigen met zulke gewaagde teksten. Bij Maxtuss maken we kleding met een boodschap, die gerust een beetje mag schuren. We zijn er voor mensen die zich niks aantrekken van wat anderen van ze vinden, voor hen die altijd hun eigen ding doen, en die ook zonder hulp aan de top komen. Mannen en vrouwen met een flinke portie zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen, die zich niks aantrekken van negativiteit. Herken u zich daarin? Dan is onze collectie unisex hoodies en shirts met quote op uw lijf geschreven!